fbpx
  • +4530208662
  • info@dkga.dk

Historien om Sarah-Jane Shepherd

Sarah-Jane Shepherd

Historien om Sarah-Jane Shepherd

Sarah-Jane Shepherd

Kvindelig golftræner

Sarah-Jane Shepherd
Hvem er Sarah-Jane?

Sarah-Jane er PGA Golf Professional, opvokset og uddannet England.

Hun bestod sin PGA uddannelse i 2011, og vandt ‘Titleist Trainee of the Year’ Award, foran over 300 andre træner-studerende. Hun blev den første kvinde i historien, der vandt prisen alle tre år på uddannelsen.

Hun har arbejdet som golftræner i nogle af verdens mest anerkendte golfklubber i flere forskellige lande, bl.a The Belfry i England, Quinta do Lago i Portugal, og The Montgomerie Dubai.

Sarah-Jane underviser til daglig i Royal Golf og Golf i Lunden, og i vinter-sæsonen også i Indoor Golf Nordsjælland. Derudover er hun hovedtræneren i Dansk Kvinde Golf Akademi.

Karriere

-Deltaget i følgende events: Aimpoint Putting, Stack and Tilt, The Golf Athlete Level 1, og personlig træner-uddannelse med Dennis Pugh, og Quintic Træning med putting guru Paul Hurrion

-Bestået PGA uddannelse og vudnet ”PGA Titleist Trainee of the Year” prisen

-Vinder af prisen ”Female Assistant of the Year”

-Som amatør spiller repræsenterede Sarah England’s landshold.

-Derudover har Sarah vundet den meget præstigefyldte amatør-turnering kaldet Leicestershire Ladies County Championship, og holder desuden flere banerekorder

Træner filosofi

“Min undervisnings-filosofi er at skabe et læringsmiljø, der fremmer udvikling. Jeg stræber efter at hjælpe hver spiller hen imod at opnå en større forståelse af deres svingmekanik og give dem forklaringen og forståelsen af, hvorfor der opstår både gode og dårlige slag.

Jeg bruger en holistisk tilgang til udvikling af spillere, og mener, at god golf kommer fra solide grundelementer, gode træningsvaner og et positivt sind. Da alle spillere er forskellige, (lærer på forskellige måde og har forskellige mål) skal en god golftræner være utroligt tilpasningsdygtig.

Jeg tror på at golfspillere på alle niveauer konstant skal tjekke og øve de grundlæggende principper såsom greb, sigte, stance og kropsholdning, såvel som deres svingteknik, da sunde fundamentale ting er vejen til et effektiv golfsving.

Dog absolut vigtigst af alt, mener jeg at golfundervisning og træning skal være sjovt!”

Se mere til Sarah-Jane her

da_DKDanish